we are your friends.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2012-06-18 » 18:15:08
Hej.Den senaste veckan har jag och mina kompisar tagit studenten,varit på hultsfredsfestivalen och tänkt så att det knakar.Idag när jag vaknade var jag ledsen.Jag vet ingenting längre.Mina vänner börjar redan försvinna och jag ska aldrig,aldrig mer gå i skolan i denna staden.Det är den sjukaste och ledsammaste känslan jag någonsin känt.
Häromdagen träffade jag mitt ex som krossade mitt hjärta sönder och samman för ungefär två år sedan nu.Vi pratade,han förklarade saker och ting och även om jag kommit över honom för länge sedan,kändes det som ett avslut.Och att få höra honom säga själv att han var ett as var sååå befriande.
Jag insåg att jag är en så himla annorlunda och starkare människa nu,medans han är samma,något som känns ganska tragiskt.
Nåväl.

It was the best of times,it was the worst of times.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2012-06-04 » 14:42:54
Gymnasiet är slut,om en dryg vecka tar jag studenten.Jag.Jag tar studenten.Sjuka tanke!
Saker börjar bli tydliga, folk suddas ut och försvinner ut ur ens liv och kvar finns de som betyder något och de som gör att man får gråtattacker på hamburgebarer.
Häromdagen sa jag hejdå till den vackraste man jag någonsin sett,han flyttade tillbaka till Norrland.Vi har inte känt varandra länge,och kanske aldrig mer kommer ses,våra liv kommer gå vidare,men att han valde att spendera sin sista kväll i denna staden med mig,värmde.
Vad som händer efter sommaren är oklart,ingen vet,jag och alla mina vänner går runt med ångest upp till öronen.För stor för att vara kvar här,för liten för att veta saker och ting.