Heart & bones.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-27 » 12:17:54

Hej.Igår var mina klasskompisar här.Vi åt scones och kollade på en riktig chickflick.Mysigt!Idag kommer mina föräldrar hem från Rom.Kommer kännas konstigt,men bra.Nu,nu är det inte lång tid kvar.På söndag åker vi!Jag längtar längtar längtar.Jag kan svära på att vi kommer ha megakul.Ska bli skönt att komma bort från Karlskrona med,att få lite luftombyte behövs definitvt.Det märks att det börjar bli vinter nu.Det är så himla kallt och ruggigt,wuäh,hatar det!Jag har inte så himla mycket att säga,så puss på er.

"They smiled like me and you,But let's not talk of love or chainsAnd things we can't untie,Your eyes are soft with sorrow,Hey, that's no way to say goodbye."

Kafka på stranden.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-19 » 20:34:51

Är BESATT av "Kafka på stranden".Boken som är skriven av Haruki Murakami är surrealistisk och realistisk på samma gång och jättebra.

Var bara tvungen att tipsa allmänheten liksom.
Annars har jag och Lovisa jobbat mycket med vårt projektarbete.Vi håller på att göra en bok om second-hand.Nu har vi varit på två ställen och interjuvat och det är verkligen skitkul,alla är så hjälpsamma och glada.
Jag tror jag skriver mer imorgon.Nu ska jag fortsätta läsa och lyssna på musik.

You tell me that you're ungirlfriendable.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-17 » 10:55:03
"La mort, c'est seulement la mort
mais l'amour c'est l'amour"- Som The magnetic fields sjunger i Underwear.
Annars så är det nu måndag,har haft en massiv sovmorgon och ska sedan dra till skolan för att ha en lektion.Fett värt.Eller?
Ja, då jag och Lovisa lär ju behöva jobba på vårt projketarbete .Vi ska göra vår första intervju imorgon,håll tummarna!
Helgen har varit festlig trots att den vart festfri,helt galet.
För att hoppa tillbaka lite,just nu har jag snöat in mig totalt på the magnetic fields.Jag har gjort en spellista med dem på grooveshark och lyssnar inte på något annat!Texterna,melodierna,allt(!!) är sammansatt helt fantastiskt och det gör att öronen smälter,och det mina vänner,det är bra.
Ni märker ju själva hur upphetsad jag blir,oh my.
Nu ska jag städa undan lite i köket och lyssna lite till på....trumvirvel.......de magnetiska fälten!

Sugar world.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-13 » 21:36:40
En ganska fin dag.Började med att jag och Klara gick till gymmet,lunchade och hängde med classmatesen i kafeterian.Sedan hade vi kulturhistoria och efter det blev det en tur på stan.NÄr jag käkat pannkakor hemm kom mammis på att det var en kulturinstallation-grej på torget så hela familjen Dabergott traskade dit.Det var ganska knotigt med ryska 30-talsfilmer med lobotimier och peepshows men tja,det är väl konst det med.
Nu har jag läst i världens finaste blogg,niotillfem,och blivit lite tårögd.

I'm not gonna teach your girlfriend how to dance.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-12 » 23:37:25
Är ni också så att ni kopplar ihop personer med vissa låtar/artister? Jag gör det hela tiden.
Min kompis ÄR The Fray – How To Save A Life ,då vi var ganska besatta av den ett tag och tyckte den låten var det absolut finaste som fanns i låtväg.Så den lyssnade vi på och grämde oss över olycklig kärlek som man bara kan när man går i femman eller när det var.
En pojke jag haft en crush på länge och sedan vågade sakta men säkert närma mig och blev galet glad när jag fick positiv respons, kopplar jag bara samman med Billie The Vision & The Dancers – We Won´t Get Any Younger .Vi pratade alltid om hur bra de är och han bjöd till och med mig på en konsert med dem.
En annan kompis och jag upptäckte vår gemensamma kärlek för Jens Lekman och sen dess pratar vi ständigt om honom och nu har det blivt standard att sjunga Jens Lekman – Black Cab för full hals på väg hem längs med borgmästarekajen från en fin natt någonstans.
En pojke jag träffade på emmabodafestivalen är Slagsmålsklubben – Sponsored By Destiny.Han var lika galen och skön som låten i sig.Vi hade grymt kul ihop där vi dansade omkring och sprang genom området.
I mitt första riktigt seriösa förhållande  introducerade killen mycket musik för mig och  jag har många "musikminnen" av honom och hans vänner,men ett som fastnat är när vi var hemma hos mig och lagade mat för första gången innan han skulle bli presenterad för mina vänner "officiellt" så att säga,då lyssnade vi på My Little Pony – Do You Really Love Me Or Am I Just In Your Network? .Väldigt,väldigt fin låt och var passande då när vårt förhållande var nytt och skört och man visste liksom inte hur det skulle gå.
Jag och min fantastiska storasyster hade en tendens att ALLTID när vi sågs börja sjunga på Gavin DeGraw – I Don't Want To Be omedvetet.Det slutade alltid med att vi kom på oss själva med att stå och skråla med i refrängen.
Förstår ni vad jag menar? Erkänn att ni också gör så?
Nåväl ,nu ska inte jag tråka ut er med alla mina små obetydliga minnen.Godnatt och puss!

Tror du mig inte nu,tror du mig aldrig.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-10 » 21:49:14

Undisclosed desires.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-10 » 21:17:46
Helgens äventyr bestod av fredagsmys med le grande familia och sedan gick jag och mina IB-peeps ut och svängde våra lurviga på Sliver.Nice! På lördagen vaknade jag av min systerdotter stod och petade på mig så då var det bara till att stiga upp och slänga i sig lite frukost innan det blev en tur till second-handaffärerna.Denna gången fyndade jag  två kappor,två kjolar,en bok om Parisiska hotell och två bildramar.Awesomeness!
Sen på kvällen kom mitt gang över på lasagne,spelkväll,efterätt och bad i hottub.
Såhär såg den kvällen ut:
Findans.
Skära kaka.
Koka kaffe.
Pusspuss.

People are like songs,I swear.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-10 » 21:04:47
Lyssnar på musik och har precis städat min garderob,väldigt välbehövligt.Insåg att en rensning var nödvändig,men som vanligt var det lättare sagt än gjort.Tog ut lite sommarkläder,en klänning att lägga undan och sju plagg för bortföring.Sju.Inte mycket när man triljoner andra grejer.Nåväl,kläder är ju min hobby.Typ.
Annars är det ganska drygt nu.Två veckor till mina föräldrar drar till Rom,Tre veckor tills jag och mina fina girls drar till Berlin.
Idag vaknade jag och var galet trött,så åt,klädde på mig,bortstade tänderna och allt det och gick sedan och la mig en stund till.Sedan stack jag till skolan.Väl där insåg jag att jag började 10.30 INTE 9.30 som jag fått för mig.INTE KUL FÖR EN TRÖTT OCH IRRITERAD BRUD.Eller,inte kul för någon egentligen,men tja,ni fattar grejen.
En jävla massa kläder att sortera.

"Hey you know comfort kills the spirit
And life will choke you slowly if you fear it
And we don't care
We never feel as good as when we make believe
And we don't dare
We tell ourselves there's nothing to achieve 
Just wanna have some fun before we leave"

Kids on the run.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-09 » 16:46:56
Fantastiskt vacker man,fantastiskt vacker musik,The Tallest Man On Earth.

comme un enfant.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-03 » 23:27:43
Jag vet inte hur många gånger som jag kommit fram till att män verkligen är från mars och kvinnor ifrån venus.Jag kan nämna otaliga fall i min direkta närhet endast som kan tyda på det,men det skulle bli lite för nära inpå både mig och andra för att ge exempel på här.Självklart har jag många trevliga pojkar som vänner,och den lilla lilla gnutta av en obotlig romantiker som finns i mig  än har jag nog inte riktigt tappat tron på att det finns en liten fining för mig,men just nu blir jag sådär Törnrosa-trött och vill bara lägga mig och sova i evigheter.
På min artonårsdag såg jag ut såhär.
Det var en fin dag.
"Go way from my window
Leave at your own chosen speed
I’m not the one you want, babe
I’m not the one you need
You say you’re lookin’ for someone
Never weak but always strong
To protect you an’ defend you
Whether you are right or wrong
Someone to open each and every door
But it ain’t me, babe
No, no, no, it ain’t me, babe
It ain’t me you’re lookin’ for, babe"

Dom dimmiga dagarna.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-10-02 » 22:24:36
De senaste helgerna har jag spenderat dansandes.Denna lördagen var inte sämre,den bjöd även på en konsert med Melody club.Helt galet bra!
Jag fördriver tid och längtar till Berlin i höst och till våren.
Jag har inte så mycket att säga,vi glider omkring och fikar fast vi inte har råd,övningskör och,som sagt (som alltd) längtar till bättre tider.
Det har dock vart ganska roliga helger.Jag har oftast inga problem med att få en pojk att kramas med när jag är ute,och det är kul.Mina kompisar blir lite avis ibland,men egentligen,jag skulle ge väldigt mycket för att få ett så stabilt förhållande som de de har.
Nåväl,de är väl som det alltid är,det man inte kan få, vill man ha.
Nu är jag så trött att jag kollapsar,sov endast 4h inatt.
Kolla in denna söta sida sålänge.puss!