She moves in her own way.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-06-30 » 13:10:32
Midsommar var fin,vi var som sagt i Småland i en håla kallad Ödängla.Vi åt,lekte,åt,sov,åt,spelade spel,åt,åkte vattenskidor,sov och åt.Det var tokigt.Denna veckan har det varit strålande väder,men jag har inte gjort något spreciellt,förutom att jag var på Tasneems födelsedagsfest och idag ska jag,Sofia,Marcel och Tobbe se andra twilightfilmen och imorgon blir det tredje på bio.
Äntligen får jag något att sysselsätta mig med.Iallafall se fram emot.Förutom det ska jag passa Tea lite idag.
Jag hade hoppas på att få umgås lite med min pojkvän med,men det verkar ju inte hända.Karlens mobil har ju strulat i en vecka nu.
Ni vet talkshows,jag tittar på Ellen deGeneres och guud vad jag hatar det.Hon är så fruktansvärt löjlig och drar skämt som är inte bra någonstans.Sen har vi Tyra show,Oprah,Ricki Lake,Jay Leno,David Letterman,Rachel Ray,Conan o'Brien och typ tiotusentriljader till, och de tycker jag är helt okej,dock är oprah lite uttjatad för min del.Jag kollade STÄNDIGT på det när jag var liten.
Jag kollade på En lista över talkshow hosts på Wiki och INGEN var svensk.Jag kan inte komma på någon riktig "host" heller om man tar bort alla morgonshower och Petra Medes fjanterier.hm.
"I tell my love to wreck it all
Cut out all the ropes and let me fall
My, my, my, my, my, my, my, my
Right in the moment this order's tall"

Babysitter.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-06-23 » 18:49:57
Idag har jag varit uppe i ottan för att ta bussen till Jämjö och vara barnvakt till min systerdotter,Tea 2år.
Det gick faktiskt bättre än väntat,hon grät inte,hon sov och hon åt.Då är man nöjd med en tvååring.Sen om hon har lite kul är det ett plus i kanten liksom.Detta är en kräsen liten dam,men allt löste sig och blev en fin dag.
Nu har jag ätit lite mackor och ska precis kila ner och äta jordgubbar,see ya :)

speed it up.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-06-22 » 17:04:50
Idag fick jag en kick,gymmade,rensade i garderoben,dammade av och allmänt städade mitt rum,dammsög och diskade.
Haha,vanligtvis brukar det bli en eller möjligtvis två av de grejerna.
Sen att det hjälper mina chanser att få åka till Mönsterås med Marcel och hans kompisar på midsommarafton om jag smörar lite extra,behöver vi inte prata högt om.
Igår var jag med Pauo och Elin.Vi var på Saltö och lekte alkoholister kan man säga.Nä,men det var skönt att få lite tjejsnack.
 Annars är livet ganska segt just nu.Men så är det alltid.Det är en mellanperiod vid slutet av juni där allting är lite halvtrist.Lyckligtvis brukar det ändra sig i början av juli.
There's nothing more to say,
Peace

A desperate housewife.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-06-18 » 16:54:37
Ja gott folk.Det är väl vad jag är.Ofrivilligt.Jag sitter mest hemma,äter,kollar på tv,surfar,städar..tjaa.Jag har tillochmed mjukisbyxor på mig!Inte så kul.Men alla verkar vara busy bees förutom jag.Så är det.
Ikväll hoppas jag på att få träffa någon polare eller två och komma ur huset lite.

Bite the bullet.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-06-17 » 15:40:54
Nu har man tydligen sommarlov.Jag  har verkligen inte den känslan då jag missade skolavslutningen när vi var i Mallorca.Mallis var för övrigt nice.Fint väder,varmt,vackert och nice shopping.Det var liksom kul,men kändes som en ganska onödig semsester egentligen.Jaja.Man ska inte klaga.Det var surt att missa min pojkväns student.Det är liksom en sån viktig del i en människas liv och hade varit nice att vara med på,men det får man ta.När jag kom hem hade han ordnat en liten picnic iallafall.Mys.
Just nu sitter jag i mitt hus på Björken och funderar på vad man ska hitta på.Det är fint väder men ganska kallt så sola  eller något sådant är inte aktuellt.Hm.Idag har jag varit på gymmet och senare misstänker jag att vi ska ta minicoopern ut till Sturkö,mamsen och jag.Hälsa på mormor,äta jordgubbar och jag lär nog få klippa gräset.
Peace out!
Låten som beskriver dagens känsla bäst :Little Majorette – Bite The Bullet
Some Mallorca pictures from my phone
return false;" href="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1209921/images/2010/dsc00839_94074730.jpg">

Vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-06-03 » 22:43:13
Dagen börjades med en puss och morgonpromenad till skolan med Marcel i strålande väder.Helt underbart,jag blir alldeles sprallig.Efter det hade vi rast men jag och min grupp i engelskan var tvugna att jobba på vårt projekt.Vi har gjort små böcker med en profil på alla i klassen med babypictures och sen lite frågor som alla har svarat på.Sen sammanställde vi det och slängde in en tidslinje med.Det blev ganska bra.Sen hade vi då engelska där vi redovisade våra böcker och sen psychology,där vi kollade på en film som var ganska seg.Jag halvsov om jag ska vara ärlig.
Sen slutade vi,jag gick hem,käkade ett par mackor och slappade lite innan det var dags att möta Saris och hennes polare.Vi gick till glassiären,sen kom Aynur och då gick vi till coffeehouse där jag drack lite kaffe och en muffins.Vilket jag ångrar. Muffinsen var inte värt det.
Sen gick vi en runda och var allmänt socialt pinsamma innan vi drog hem till Aynur och sen följde de mig hem,vilket tog typ en timme då vi aldrig kan sluta prata när vi väl satt igång.
Imorgon ska jag snacka med SYVen,fika med klassen,städa skåpet,ha håltimme och ha engelska.Ganska lagom.
Efter det träffar jag nog Marcel en runda innan jag drar till Mallorca på lördag.
Jaja,vi hörs bitches <3

Le premier juin.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-06-01 » 08:05:42
Nu är det juni.Bajsveckan är över.Puh.
I helgen var det ju Siesta som sagt,vilket var sjukt nice,dock vääldigt kallt.Brr.
Men jag såg Kristian Antilla,Johnossi,Timo Räsinen,Hästpojken,Bob Hund,The Hives,Radio Dept,Röykstopp,Teddybears och sen lite små band.Jag  hade varit väldigt nöjd om det inte var för att jag missade Maskinen,Mew och familjen,de som jag verkligen ville se.Jävligt typiskt.
Iallafall.Idag slutar vi runt 10-11 och efter det behöver jag och min grupp i engelskan nog jobba lite.
Jaja,vi hörs.
Btw,kolla de på vädret,ska vara omkring 28grader när vi kommer till Mallorca på Lördag.Perfekt!
"Your love is like nuclear energy it leaves alot of stuff I dont know what to do with.Do you really love me or am I just in your network?"