Up from below.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2012-02-27 » 18:11:33
Är för en gångs skull glad.Har en date som förmodligen kommer bli fin och med en pojke som är himla fin att se fram emot, klarade teoriprovet till körkortet idag, har skickat in min uppsats i Eng C och nya nagellack som gör att naglarna ser ut som godisbitar och vem gillar inte godis liksom.
Har kanskec skaffat mig en fin brevvän med.Har alltid velat ha det.
Puss!

like a tattoo.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2012-02-17 » 20:44:09
Sitter härdricker lite vin, och ska snart och dricka lite mer.Kollar lite på olika tatueringar,och guud,det är något av det hetatste jag vet.Dras mot män med dem,och vill hemskt gärna ha en liten själv.Tror min besatthet beror på att jag det senaste året haft positiva upplevelser av just tatueringa och töjninga,gud,töjningar,en snygg sådan är sjuukt hett.Jag har alltid haft en svaghet för tungpiercingar,mycket mysigt att pussas med en sådan person.
Alltså nä,låter nog vinet tala liiite för mycket,så nu får det vara nog innan för mycket sägs.
Puss!
exakt en sån här vill jag ha!

little you.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2012-02-12 » 21:09:11
Kom hem från porslinan,ett ungdomshak här.Det var lite av en releasekväll för ett lokalband så jag och Lovisa gled dit,fikade och kände oss som två outsiders bland alla estetare.Men det var kul.
Annars är allt sådär jätteförvirrat av pojkar som skriver men som är inte den jag vill att det ska vara.

The nothing song.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2012-02-09 » 22:48:24
Lyssnar på såndär drömsk musik,typ Sigur Ros.Såg precis en kommentar på en sådan låt på youtube som var väldigt fin."If a persons face was a song,the girl I love's face would be this one".När man lyssnar på sådana här låtar får man lust att berätta för den man gillar att man gör just det,gillar den alltså.Jag vill,men jag är feg.Chansen är för stor att jag blir ledsen igen,samtidigt som det är jobbigt att inte veta hur det ligger till liksom.
Nåväl,ska nog inte berätta något mer idag än hur min dag varit.
Men en dag.Snart.
För han gör mig ganska glad och mjuk på insidan.
Gud vad hela detta inlägget blev,"jagär15årochkärförförstagången", men Sigur Ros har den inverkan på folk.

I follow you into the dark.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2012-02-08 » 19:58:16
Stressiga liv.Allt är lite sådär halvdumt och jobbigt,så då får man försöka göra spontana myssaker,som idag,då gick vi till Porslinan och drack billigt kaffe samtidigt som vi spelade Trivial Pursuit.Fint.
Har varit i Malmö på musikal,bokat uppkörning och har ett sjukt spännande sommarjobb på G..berättar kanske lite om det när jag vet lite mer.