Pretty as a picture.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-27 » 21:49:45
Mais qui est-ce qui m'a dit que toujours tu m'aimais ?
Je ne me souviens plus, c'était tard dans la nuit
J'entends encore la voix, mais je ne vois plus les traits
"Il vous aime, c'est secret, lui dites pas que je vous l'ai dit"

The old curiosity shop

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-27 » 12:09:27
Min helg har varit en av de trevligaste på länge.I fredags begav jag mig till Amanda och Josefine där lite annat folk också var.Det var en fin kväll med lite deep talk,dans och vattenpipa.I lördags steg jag upp och åt frukost i mina föräldrars säng,himla mysigt,för att sedan bege sig ut på en liten shoppingrunda med pappsen.Vi köpte en present till min kompis som har fyllt år.Jag köpte  sedan en blommig klänning till mig på H&M.I just cant get enough!
Efter det stack vi hem och käkade våfflor med min storebror och hans lilla familj innan det var dags att åka till Vicky som fyllde arton i veckan på släktkalas.Hon fick ett fint halsband och en scrapbook som jag gjort.Hon verkade nöjd, och då är jag nöjd.
Sedan stack min pappa hem för att ta hand om min mamma som är nyopererad i foten och jag gick till Upp Blekinge,ett upplevelsekonvent där inredningen gick i Alice i underlandet-tema.Himla grymt.Där fikade jag lite med Klara  innan jag efter lite missförstånd mötte V för att kolla på Billie The Vision & The Dancers vid den stora scenen som de hade.Det var ett himla drag. Efter det drog han och jag omkring lite på mässan och spanade in lite olika grejer.Då han höll i rollspel, hängde vi vid det båset  med hans galna kompis  framtills det var dags att städa undan,vilket vi gjorde och sedan fikade lite.Det var sådär himla trevligt som det bara kan bli när det är oplanerat.
Idag blev det ännu en frukost i mina föräldrars säng för att hålla min mamma sällskap innan det var dags att börja plugga,vilket jag har gjort nu ett tag.Håller på att skriva en uppsats om Drottning Kristina.Himla intressant kvinna.
Vi d ett ska jag möta Viktoria vid gymmet innan det blir dags för lite mer plugg.

I'm on fire.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-23 » 20:03:34
Just nu bakar jag kanelbullar och lyssnar på Bruce Springsteen & The E Street Band – I'm On Fire.Jag har alltid tyckt att den där Bruce är överskattad,men jag har nog ändrat mig,lite iallafall.Han är bra att baka bullar till.
Jag har haft en trevlig dag, hade en slapp skoldag(Bowlade på gympan,score liksom) och efter skolan lekte jag och mina klasskompisar land & rike på skolgården.Aaah,old times.Det var riktigt kul trots alla de nedlåtande (och en hel del avundsjuka med faktiskt) blickarna vi fick.
Efter skolan drog jag till gymmet,sedan hade vi ett litet styrelsemöte.Efter det var det  möte med min fransklärare som gällde om den analkande turen till Rochefort.Wiee!

Comment te dire adieu.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-20 » 22:31:54
Idag har det varit en såndär solig dag.Jag har spenderat den med la famillia,först med stort släktkalas hos min syster där vi åt vääärldens godaste tårta och solade lite på altanen.Gosigt!
Sedan drog vi hem till min mammas kompisar från afghanistan och firade det persiska nyåret. Det var intressant och fint.Himla gulliga människor,och barnen,barnen ville jag ta med hem!
Denna bilden tog min fina kompis vicky igår när vi gick på stan.Jag gillar den,lite pippi Långstrump-känsla.Synd bara att kvaliten på min mobilkamera är überdålig.
Påtal om att ta bilder på sig själv.Jag har blivit kallad för "ego" när jag har haft en fin bild eller två på mig själv i mitt rum.Herregud,då är jag INTE en såndär som sminkar sig och tar på sig det mest urringade jag har och skickar sedan till random dudes.Jag tycker om att ha lite arty,classy,vackra bilder på mig,det gör gott för självförtroendet tycker jag.När man vaknar en fuldag och ser bilden och tänker att "- fan,jag kan vara cool." Alla behöver bli påminda om det ibland.Sedan kan även det gå överstyr,men det är ett annat inlägg ;)
Puss!
eller,förresten,jag hittade min drömutbildning i Stockholm idag,180hp kulturvetarprogrammet.Hur awesome som helst!

A daydream,caught up in limbo.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-18 » 18:54:08
Jag har gått och skakat av nervosititet halva dagen inför mitt franskprov.Lyckligtvis blev det inte så farligt som väntat.Puuh.Efter det drog jag till gymmet och biffade till mig lite innan jag begav mig tillbaka till skolan för att möta Pauline.Vi kollade lite på en byxdress till henne.Jag blev lite sugen på en själv...äsch,nästa projekt får bli en vårklänning för lite uppmuntring och peppning inför Frankrike.Om två veckor är jag där!  Galet.
Ikväll ska jag och min moder äta lite gott och sen ska jag kanske ut och härja med lite finisar,annars blir det nog en lugn kväll framför "så ska det låta" med ett paket jordgubbar.
Jag älskar verkligen "Så ska det låta".På riktigt.Det är galet kul och sen är det lite nostalgi med,vi kollade alltid på det när jag var yngre.
Jag en gång i höstas!

"I'm gonna gather up a few of my friends
as many fits into an army tent
just bring our savings and a bottle of wine
to the Friday night's reversal of time!
this little south-west village shouldn't cost that much
maybe a handful of silver or a hundred bucks
we could have wild wild parties in that big old lodge and the windmill's perfect for movies and such
we could fake our deaths to get insurance money and take on hippie names
I'd be Snowphish, you'd be Sunny, we could start a little farm with little white bunnies
just cause watching them copulate is very funny"

When I was only seventeen.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-16 » 21:12:13
Idag började dagen med en onödig geografilektion och en gympalektion som JAG trodde skulle vara i gympasalen,men icke,den var tydligen placerad i simhallen.Suck.
Men jag misströstade inte utan gick till Subway med Klara & Niklas istället.Det var fint.
Annars har jag inte så himla mycket mer att säga,saker är som det är.
Jag och två av mina finaste flickor någon gång i mars/april förra året.

The blues is still blue.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-15 » 22:12:56
Tisdag och en grym sovmorgon.Började kvart i elva.Lite lagom sådär.På lunchen var jag och en viss herre på nyfiket och drack kaffe.Himla trevlans.Efter det gick vi tillbaka till skolan,då vi båda hade lektioner efter.I mitt fall,Religion.Det var galet,första gången på evigheter som jag inte somnade på lektionen.
Kan bero på mitt intag utav kaffe ganska nära inpå lektionen.Får komma ihåg  att göra det fler gånger. * gör en mental note*
Efter skolan stack jag till gymmet för att rensa tankarna och röra lite på sig.
Nu har jag ätit pasta,kollat på tv och pluggat.
En ganska bra dag tycker jag.Därför bjuder jag på ett Belle & Sebastian-maraton,lyssna och njut.
Belle & Sebastian – I Want The World To Stop
Belle & Sebastian – The Blues Are Still Blue
Belle & Sebastian – Dress Up In You
Belle & Sebastian – I'm A Cuckoo
Jädrar,nu fick jag ett extremt sug efter att se "500 days of summer".Nåväl,Kärlek och allt det där till min lilla,men trogna läsarskara.

Can't seem to make you mine

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-13 » 11:16:18
Jag har tänkt på det,min lilla blogg är sjukt melankolisk.Det borde bli ändring på det.
Eller,kanske inte,jag är en ganska glad person i "verkligheten",så jag tror jag behöver någonstans att ta ut allt det andra på.
I fredags skulle vi dansa hela natten,jag och mina fina klasskamrater,men så blev det inte.Jag stannade hemma och broderade istället.Det var fint det med.Jag älskar att pyssla och sådär.
Igår började dagen med en second hand-tur där jag handlade lite fint,efter det tränade jag lite,sedan var jag på släktkalas och efter det var jag på en kompis födelsedagskalas.Det var ganska kul,vi dansade och sådär,men jag kom aldrig in i "fest-mode" så istället för att vara en partypooper gick jag hem vid tolvtiden.
Idag behöver jag verkligen plugga,men det är lättare sagt en gjort när suget efter att pyssla och vara kreativ är större än någonsin.Nåväl,jag ska förhoppningsvis hinna med allt.
Slänger in  bilder på  två av mina SH-fynd!

Bad people happens to things like me.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-09 » 09:25:17
Dricker lite förmiddagste akompanjerat av flumflummusik av Troy von Baltazahar.
Livet är bra,det börjar bli vår,jag har min prickiga klänning på mig och fick till eyelinern bra imorse.
Jag älskar våren.Innan var jag en äkta sommarmänniska,men har de senaste åren blivit mer vårig.Jag älskar känslan av att ha något att njuta av nu och något se fram emot.Sommaren har blivit för laddad,för många måsten.Och ärligt talat,det är varmt sammanlagt tre-fyra veckor i Sverige,resten är bara skit.
Jag hoppas inte min kommande sommar blir skit.De senaste två har jag helst velat glömma,inte bra någonstans.
Dett året ska jag på en festival eller två,fylla arton och (hoppashoppas!) jobba.Jag fick inget jobb förra året och det var hemskt att bli kvar ensam när alla ens kompisar jobbade och slet.

Nahepp,ska snart bege mig mot l´ecole pour faire les etudes.

"Bad people happen to things like me. I broke across the room in waves and drown you in your dress. .
Its push, push but we don't kiss. Everything I say to you is code for something else. Why do you make love like this? I can see the subtlety, the rising sea, suddenly.
. Everything I say to you is code for something else. 
Erase something, erase something, erase something sweet."

As a bait for something real.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-08 » 07:35:32
Kvinnodagen idag,puss på er alla starka,vackra,smarta kvinnor där ute!
Har psykologi snart,men orkar inte gå ut..vädret är fint men kallt.
Som en viss person.Fin men kall.
Jag och min finaste kompis fick ett uttbrott över män igår på MSN.
Det var ganska hårda ord som sades.Det blir censur på det.

Puss.

True love waits.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-03 » 22:10:41
Jag ligger här i min säng och vet inte riktigt ut eller in.Varför kan folk inte bara köra med raka rör? Jag har prövat själv,men det slutar oftast med att jag står där som ett fån.
Kanske är det jag som överdriver och överreagerar.
Förmodligen är det så,men var skall man få göra det om inte på sin blogg så säg?
Idag lyssnar jag på Vic Torious – Grow Old With Me och åker lite emotionell berg- och dalbana.
Livet är hårt för en dramaqueen,puss på er!

Build a fortress round my heart.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-03-01 » 16:56:24
Skola,skola som vanligt.Idag var jag dock och fikade med en trevlig pojke på lunchen.Det var fint.Vi pratade om allt mellan himmel och jord.
Men som vanligt,ska jag alltid börja analysera saker.Om jag tillåts generalisera skulle jag säga att det är extra typiskt för det kvinnliga könet.

Vi pratade lite om klassiska sådana fel men gör när man tänker för mycket på sykologin.
Vår lärare läste lite ur en bok,"De tio dummaste felen klyftiga personer gör", Jag ska definitivt läsa den!