Ce jeu.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-06-30 » 11:26:03
Igår gick jag upp i ottan och satte mig på ett tåg mot Köpenhamn med fröken Klara.Vi shoppade,solade,tog våra KFC-oskulder och bara nöjt av att vara någon annanstans för ett tag.Jag tror att det är en såndär sak man behöver,att komma bort och bara få vara och göra det man vill.
De senaste dagarna har vädret varit galet bra så jag har solat och tänkt på saker.Mest på vad jag ska läsz efter gymnasiet och sådant,vi har ju faktiskt bara ett år kvar nu,inte ens det faktiskt.
Iallafall,idag har jag skrivitv lite på min uppsats,nu ska jag nog träna lite  och sedan ska jag kanske till min klasskompis för poolhäng.
Puss!

Om man ändå lärde från sina misstag.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-06-25 » 23:23:19
På lövmarknaden fick jag tag på sådana skor jag ville ha och var glad då jag hade en fin person att pussa på.Igår var det midsommarafton och dansade runt midsommarstången,gjorde kransar,åt gott och var glad då jag hade mina fina kompisar runt omkring mig.
Idag har jag varken eller och känner mig inte jättehappy.Även om man kan känna på sig vissa saker gör det alltid lika ont att bli besviken,särskilt när den senaste  besvikelsen nyss har läkt.
Jag har varit ledsen idag,till ochmed gråtit en skvätt,men jag vet iallafall att jag klarar mig.
Jag skyller inte på någon,de är fina personer,men ibland är det bara lättare att slita sig loss det som ett plåster,snabbt och smärtfritt istället för att blanda in känslor ännu mer.
Nu mår jag ändå ganska bra.Och nej,jag vet inte riktigt själv vad jag svamlar om längre.
Puss.

Barettes dans les jambes.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-06-23 » 11:29:57
Har suttit och läst på min favoritblogg hela morgonen,niotillfem.Hon hade varit så himla fiffig och bett sina läsare att skriva om sin finaste stund i veckan.Herregud,vad mysigt det var.Folk är ganska duktiga på att skriva.
Idag ska jag gå på den så kallade lövmarknaden,först med min mamma,sen med Emmie,sen med Vicky och sedan med min pojke.Jag hoppas kunna fynda något kul,gärna lite smycken eller träskor som jag har letat efter i tiotusentrilonermiljarder år.Nu har jag suttit och lyssnat upp mina spotifytimmar.Great.Note to self:skaffa premium.
Lägger in en bild på mina ben idag,älskar nämligen mina strumpbyxor som jag köpte i en liten affär i Paris senast jag var där.Puss!

upside down.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-06-20 » 22:08:37
Har haft ett par glada dagar sen sist.Som alltid svajar verkligheten in ibland,men oftast har jag haft det fint.
Har pussats och skrattat hejdlöst.
Idag har jag varit barnvakt till min systerdotter.Imorgon ska jag ha körlektion,vara statist i en såpopera och fika med Pauline.
Nu orkar jag inte skriva mer,har haft ett sånt där svaj som fick ner mig på jorden igen.

pure satisfaction

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-06-08 » 20:57:47

Give me a warning.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-06-08 » 19:59:22
Är täckt med 95 prickar a okänd art.Det enda jag vet är att de kliar brutalt mycket,är fula,ganska smittsamma och att vårdcentralen här är lata,imbecilla jävlar.Usch,blir så ledsen.
Det är så himla typiskkt att sånt här händer JUST NU,i sommarlov- och studenttider med fester,grillkvällar och picnicks.
Var bara tvungen att klaga lite på detta.Puss på er!

I want the world to stop

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-06-06 » 10:51:22
Idag är det min systerdotters 3årsdag så jag har bakat en kladdkaka,en marängtårta och en lassisk jordgubbstårta som jag ska ta med till firandet av henne.
Igår var jag och V på en jättemysigt picnic på stumholmen.Vi käkade och bara låg i skuggan och slappnade av medans vi pratade om våra äventyr,jag om mitt i Paris hon  om sitt på Siestafestivalen.
Igårkväll försökte jag mig på att baka macrons,men det blev pannkaka av det,bokstavligt talat alltså.
Ska nog ge det ett försök till,behöver ju ha något med mig till vår 1700-tals picnic imorgon.
Har även fått en massa läskiga utslag och har suttit och försökt självdiagnostisera mig på internet.Suck.Det kan vara i princip vad som helst!
Iallafall,slänger in en bild på in fina nya second hand-klänning inköpt i Paris.

Kärlekens matadorer.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2011-06-04 » 21:27:01
Paris,j'taime!
Har haft sex fantatsiska dagar med fina kompisar.Vi har shoppat fantastiska grejer på second hand i Marais,druckit vin i parker,ätit på mysiga resturanger,solat,blivit inspanade av fransmän,fått modellerbjudande,lekt turister och allmänt haft det sådär fint som livet borde vara.
Känns ledsamt att vara hemma,men jag tror att detta var precis vad jag behövde,har nu fått lite perspektiv på saker.
Idag har jag hälsat på min brorson Charlie för första gången nere på sjukhuset i Lund.Så himla fin liten pojke.
Bjussar på en rad crapiga bilder.Enjoy eller något!
Bilderna bör avnjutas med denna playlisten: