Dont you shiver.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-29 » 20:49:23
Småkolla på Idol,omg,jag tror jag blev kär i Daniel.Gud.
Oj,nu blev det fjortiz.Men,jag lever,trots att det var nära att jag skulle kolavippa när jag kom hem.Efter att bara ätit pizzasallad och oliver till lunch och en mazarin,en kolakaka och en annan liten chokladgrej på styrelsemötet under hela dagen  blir man matt.Jag höll på att börja lipa när jag såg att det låg brocoli i pastan och att mjölken var slut.Jag tror det förklarar mitt tillstånd ganska bra.
Nu sitter jag i soffan och borde ta tag i mitt live,ergo,göra engelskläxan.

All the small things.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-29 » 10:35:00
Vaknade halv tio,käkade frukost,klädde på mig gympakläderna och ska snart bege mig till skolan.Har gympa först på "morgonen"( om man kan kalla kl 11 för morgon)Sedan är det filosofi och efter det kulturhistoria där vi ska redovisa.Jag ska babbla om Pompeji och hur det ska,.ja det återstå att se.
Ikväll är det styrelsemöte och efter det väntas två timmars fjanterier med min kära teatergrupp.Vi håller på att göra vår egen pjäs,jag ska nog inte berätta allt då blir jag lynchad,men att jag ska spela hippie och att budskapet är "tillsammans är vi starka",får jag nog säga.
Hoppas jag.Jag tror inte att någon utav dem läser min blogg ändå så.Snart får man nog röra på fötterna,var ju trots allt inte på gympan förra veckan.
"Is it out of line if I was simply bold and said would you be mine"

Maybe I wont die alone.

Kommentarer - 12 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-28 » 08:25:39
Är uppe med tuppen(eller,tja.) och försöker glömma nattens dröm genom att lyssna på vääärldens bästa morgonlåt,Ingrid Michaelson – Die Alone,att cykla till skolan med den i öronen gör att jag mår så himla mycket bättre.Annars så består min dag av skolan som slutar vid fyra.Ikväll har jag tänkt masa mig till gymmet och träna min lekamen.
Puss!

"I woke up this morning with a funny taste in my head.
Spackled some butter over my whole grain bread.
Something tastes different, maybe it's my tongue.
Something tastes different, suddenly I'm not so young"

Pssh.

Kommentarer - 3 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-27 » 22:51:43
Vem försöker jag lura? Jag,färdigbloggad för idag? Pssh.
Jag blev lite trött,tänker på hur många tjejer som bloggar och är duktiga men som blir undantryckta,och smälter in i mängden bara för att det är några killar som tar all uppmärksamhet.Jag säger inte att killar suger på att blogga,verkligen inte,men kom igen,de flesta skriver om samma sak som tjejer ändå.De flesta får bara läsare för att tjejerna tycker det är snygga och fortfarande är det lite exotiskt med bloggande killar.Låt oss införa ett mer jämställt bloggsälle bloggsamhälle) och där med ge tjejerna en chans,
MER BLOGGPOJKAR TILL FOKET!

21.37

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-27 » 21:52:30
Är klockan vid detta tillfälle.Min dag har varit föga underhållande.En vanlig måndag med sovmorgon,svenska,lunch,engelska och franska.Sedan förflyttade jag mig till mitt hus där resten av kvällen har tillbringats.Aktiviteter såsom pluggning och intagning av föda har gjort.
hihi,jag älskar att skriva så.Men det som står är sant och jag känner att jag inte har något mer på hjärtat så därför länkar jag till denna feel goodlåten, Fuck You och kallar det en dag,pussar!

" Iam a masochist for falling for you"

Stone cold sober.

Kommentarer - 10 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-26 » 20:07:44
Vicky kom som sagt hem till mig.Vi åt äpplen som vi hade i ugnen med kokos,smör,kanel och vaniljsocker över och vaniljvisp till.Mums!
Sedan tog vi lite bilder,eller,hon tog bilder, hon är den med systemkamera av oss ;)
Här är ett litet smakprov!

Do you want the truth or something beautiful?

Kommentarer - 14 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-26 » 13:56:21
Har hunnit att plugga upp alla "måsten" och har bara kvar alla "borden".
Iiih,ska på Zumba idag,skönt att dansa sig pigg.Zumba är en dansform som blandar olika latindanser till passande musik.Jag brukar inte se mig själv som stel i höfterna, men där blir det verkligen upp till bevis!
Idag önskar jag att jag såg ut som Paloma Fatih,en brittisk sångerska.Jag har alltid svag för 40/50/60-tals stilen och hon personifierar den ganska bra.Om man tänker efter är Miss Li nog hennes svenska motsvarighet.
Vicke ska komma till mig sen och vi ska dricka te och leka lite med hennes kamera,vi får väl se om vi får till något liknande ;)
Lyssna på Paloma Faith eller Miss Li ni med för att bli coola hästar.

Psst,passar på att lägga in en bild på gårdagens smyckesköp.Haha,min mormor älskade dem,det säger kanske en hel del?

Let's fall.

Kommentarer - 3 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-26 » 09:13:30
Söndag,09.07 på väg hem fråm Sturkö.
Där har jag spenderat min tid sen igår eftermiddag.Innan dess var jag och Fadern min i Kalmar.Han köpte en såndär åkgräsklippare och jag passade på att blinga mig själv.Köpte två par öronhängen och ett halsband för 79kr.mohaha!
Passade på och köpa ett par platta,svarta skor.Jag beskriver dem som lilla Myskor,men ingen fattar vad jag menar.
Idag blir det plugg,tedrickande och en tur till gymmet.Det är ändå sånt där ruskväder så man blir inte direkt sugen på att göra något annat ändå.

Asså,jag kom precis ihåg nattens dröm.Jag var Brenda i Beverly hills 91210 och jag var i uterummet på mitt sommarställe på Sturkö och hånglade med Dylan som var ihop med Kelly egentligen.Sedan kom Kelly och såg oss men hon tog det iscoolt och sa att jaja,det är ju ändå inte något seriöst".Efter det kom alla för vi skulle ha fest med massor av bakelser.
Jag måste verkligen trappa ner mitt TV-tittande.Iförsig har Dylan alltid varit min babe utav snubbarna där men ändå,BR-RYYT!

"Jag tar en gårdagens tack"

Kommentarer - 3 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-25 » 00:43:43
DAGENS VILL HA: Systemkameran på blocket!
DAGENS KLÄDSEL:Blommiga tights,Svart klänning och en tröja under det.
DAGENS FRISYR:Lugg och tofs på sidan.
DAGENS LÅT:Markus Krunegård – Allt gör mindre ont sen
DAGENS PLANER:Middag med Pauo och gym
DAGENS SAKNAD:Kärlek.
DAGENS DUMMASTE:Min saknad.
DAGENS MISSLYCKANDE: Att jag inte tog tag och styrde upp min geografigrupp bättre.
DAGENS DROG:Godis?
DAGENS KÖP:Mat!
DAGENS GODIS:Surt,mmm.
DAGENS HUMÖR:Sad.
DAGENS ROLIGASTE:Kvällen med Pauo.

.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-25 » 00:38:00
Dagen kan sammanfattas med ett par irriterande ettor,jobbig franska,filosofifilm som är galen,gym och en allmänt seg Isabell.Hihi,älskar att prata om mig själv i tredje person.
Kvällen kan sammanfattas med en söt Pauline,pasta,godis "Girls just wanna have fun" och kudden Pelle.En betydligt mer upplyftande kväll.Vi hade det mysigt,bara att ta det lugnt är underskattat.

What would I do if I didnt have you guys.

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-23 » 22:19:15
Lite så känner jag just nu.Kom precis hem från en galet skön kväll hos Amanda och Josefin.Vi bara pratade,käkade kakor,lyssnade på musik och hade det fint som tusan.Det gänget som var där har jag känt i ungefär ett år precis,iallafall de flesta,och vi har varit med om gaanska mycket tillsammans.Allt från Inspark till nyår till deppiga stunder.Vi är alla ganska öppna och har inga direkta hinder vilket gör att vi kan prata om i princip allt.Det är fint.
Borde nog knepa ihop några fler (och bra!) frågor till morgondagens fransmän.Hmm.
Är det förresten bara för mig som Facebook strular? Jag blir galen!

La vie en rose

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-23 » 11:46:36

Slutade plugget för en timme,cyklade till gymmet och kollade om det fanns något bra pass,men icke.Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska slänga ihop lite brownies.Ska faktiskt till Amanda & Josse på myskväll,då kan man ta med sig lite kanske.
Jaojao.
Lyssnade nyss på  Kokakola(Ja, det ska stavas med K) veins som jag länkade till igår och tänker genast tillbaka på i våras.Det är lite skumt,man brukar lyssna på några låtar sjukt mycket i vissa perioder ocg sen när man tänker tillbaka spelas den låten som ett soundtrack.Eller så kanske det bara är för mig.Vi kan ju bara kolla från nyår till midsommar i år då började jag året med mycket Melissa Horn , i februari blev det Markus Krunegård för hela slanten för att sedan gå över till Håkan Hellström ibörjan av Mars.Det höll i sig till April då det blev Belle och Sebastian .I mitten av april till mitten av juni är det The tough Alliance-Kokakola veins som spelar i mitt huvud.
Crazy,huh?
Just nu vill jag ha allt som är nytt och fräscht,letar efter nya artister att fasna vid.Var inne i en Markus Krunegårdfas igen innan (favorit i repris?) men nu har det lagt sig.
Har ni något bra tips?

I would name her Rock 'n' roll.

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-22 » 23:29:58
Jag vet inte vad som hände,men efter lite Nurse Jackie och den serien om killen som jobbar som Gigolo,känns allt lite ljusare.Jag är seriöst bipolär.
Kanske är det för att jag är galet pepp på den turen jag och mina päron ska göra till Budapest.Har aldrig varit där,ska tydligen var jäkligt underskattat.En vanlig öststat tänker man,men under ytan,ja under ytan finns det så mycket mer.Sen det faktumet att de har en hel park med kommuniststatyer och kommunistsouvenirer gör det hela mer awesome,haha.
Nä men skämt och sido det ska bli skönt.Vi ska bada i ungerska bad,få massage och upptäcka Buda & Pest som det egentligen heter.Två städer som blev en.
Haha,jag kollade på Spotify om det finns någon söt låt om Budapest och jaa..fast nä.Antingen så är det symfoniorkester eller Dirty Budapest Vol.3 med äckliga remixer på Madonna.Inget utav detta kan vara bra för din hälsa och då Alliansen inte tillåter oss att bli sjuka ska vi istället lyssna på Mando Diao – Telephone SongThe Tough Alliance – Koka-Kola Veins.Sköna låtar så här på kvällskvisten,enjoy!

Om en annan tid var nu.

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-22 » 21:29:17
Idag har allt varit bra,sovmorgon,skönt gympass,slappa lektioner,trevligt folk,en bra teaterlektion men ändå sitter jag här nu och är sjukt nere.Min naiva och barnsliga glädje över småsaker är som bortblåst.Hur och när skedde detta?
Jag är fan inte en normal människa.Eller så är det just det jag är, toppar och dalar.

 

"För sista gången på nära håll
står vi som frusna mot varandra
Och våra händer möts affärsmässigt snabbt
som i förvåning

Över en elektrisk chock genom skelettet

Som slog sönder våra liv till ett fullständigt normalt
tillstånd där allt är trasigt"



Dream sött då for helvede.

Kommentarer - 6 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-21 » 23:15:08
Haha,ska meddela att dagens fransman var  välgörenhetsarbetare,smart som fanken ,snel hest och,som min lärare utbrast i eufori,modell.Ja herregud.Han tillhörde inte min fransmansmall men ack,han tillhörde nog de tio procenten utav  fransmännen som är heta ändå.Eller så berodde det på att han var en mixture,de blir oftast snygga.Han var kvartsvensk,kvartsarab och  halvfransk.Jagmenarhallå.
Ja,som ni hör blev jag och alla andra tjejer(läraren med säkert) lite småkära i honom.
Efter detta käkades det sedan hade vi historia,fast vi pratade bara om valet och speciellt om SD.De är nämligen läskigt stora i Karlskrona.Jimmie Åkesson kommer tillochmed från Blekinge.Efter det,som var galet intressant,Hade vi svenska som var raka motsatsen.Vår lärare är säkert en trevlig person,men pedagogisk och särskilt bra på att komma på intressanta uppgifter är hon inte.Tillslut bröt vi ihop,och det insåg hon nog och lät oss sluta fem-tio minuter tidigare.
Ikväll har jag frossat i godsaker,fanhelvete.Käkade thaimat,som jag ÄLSKAR,mörk choklad och så lite cheesecake på det.Nu måste det bli gymmet imorgon.Jag mår aldrig så bra psykiskt som jag gör när jag tränat.Sad but true.

Hide and seek.

Kommentarer - 6 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-21 » 10:15:42
Ja,det är vad jag gör nu.Gömmer mig i skolbiblioteket för min geografiklass.Vi har grupparbete,och jag pallar verkligen inte hänga med dem.Wää wää.
Idag ska vi ha franska och göra samma sak som igår,prata och lyssna på fransmän..
Jag har fått för mig att alla fränsmän har tighta jeans & scarf,rufsigt hår och säger ma cherie samtidigt som de nonchalant röker på en cigg.De är jävligt svåra och skriver dikter på en gammal skrivmaskin.Fördomar? Drömmar?
I vilket fall sa Legolas att det endast är 10% av Frankrikes befolkning som ser ut så.Jag vet inte vilken überseriös undersökning han baserar sin fakta på,men han verkar ha rätt.De håller iallafall inte till Karlskrona.


Them high heels got me falling down on my knees.

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-20 » 22:51:24
Hihi,Vicky kommer slå mig nu,men hon ser så söt ut så på denna bilden så vad spelar det för roll?
Det är förresten hennes kamera och hon som har tagit de två översta bilderna.

Ta min hand jag följer dig,vi ska åt samma håll.

Kommentarer - 4 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-20 » 16:06:01
Kom precis hem från l´ecole.Nous parlons avec les etudiants francais.Ja,alltså vi pratade med franska studenter som går på högskolan här i Kallekrona.Det var helt okej.Även om man inte förstod alla detaljer kunde man iallafall förstå "helheten".Vi frågade lite,han svarade,same old.
Nu ska jag koka lite te innan de som ska köpa en soffa som jag har haft stående på mitt rum och använt som klädhållare kommer.
Ska dock försöka bege mig till gymmet en runda.Måste få bort lite valfläsk.Igår blev det några praliner och idag sympatiköpte jag godis med min ledsna kamrat som fick en valförlust i födelsedagspresent.Inte kuul.

Vad händer nu?

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-20 » 00:09:35
Just nu känns det ganska hemskt, båda mina värsta tänkbara politiska scenario har inträffat.Ingen rödgrön regering,men det slår  inte det att SD kommit in i regeringen.Jag skulle fan hellre stått ut med Fredde i fyra år till än att ha det så.Liksom hallå,hur ska det gå nu?
Ska vi bli som Danmark och blåsa upp och göra ickeproblem till stora frågor,som en burka kommiteé  på 12pers som tillsattes då det var "hela" tre pers i hela DK som använde detta plagg.
Gud vad jag blir trött.Det är nog många som har gråtit en tår idag.

Sunday bloody sunday.

Kommentarer - 11 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-19 » 11:31:17
Om någon har missat att det är söndag,så påminner jag er.Om någon har missat att det är val så påminner jag er.
Fint folk som kan rösta,gör det! Rösta med hjärtat.(så länge inte hjärtat tillhör SD)
Jag är född fel år,så nu får man vänta fyra år till.Trots det sa jag ut och kampanja och ikväll blir det valvaka.Man kanske kan övertala någon.Come join the red side,we have cookies?
Kan funka.
Igår var det festligheter som stod på schemat.Trevligt,men ganska mycket been there done that känsla.Vilket iförsig inte alltid är dåligt.Eller vem försöker jag lura,just igårkväll var det dåligt.

Iam just trying to learn.

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-18 » 17:11:02
Gårdagskvällen spenderades på en avskedsfest  som sagt och utanför en valstuga på torget.Där stod jag och dansade och delade ut gräddbullar fram till halv två då jag slängde mig i sängen.
Idag har jag varit med mina föräldrar i lite second handaffärer,köpte en vit och marinblå tröja,söt som tusan!
Efter det mötte jag upp bezta hezten,och vi gick till vår gamla högstadieskola där det var öppet hus.Vi fikade och mindes gamla tider.Fintfint.
Ikväll blir det ibfest för att fira att Agnes är i stan och hälsar på,ratarataraj!
Vädret är riktigt ruskigt idag,regnar och blåser.Karlskrona kallas ju iförsig inte pinan utan anledning.
Gud.
"Kom ta mig högre än husen, högre än månen, högre än munspelsdåren"

I only what I deserve.

Kommentarer - 4 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-17 » 08:36:57
Idag är det fredag igen,tiden går fort när man har roligt.Eller vad säger ni?
Håhåjaja.
Min dagen består iallafall av geografi,Lunch,Filosofi och franska.Helt okej dag ändå.
Kvällen består av hejdåparty för en kompis som ska jobba som Au-Pair i NY.Jag är inte alls avundsjuk.Alls.
Sedan får vi se om det blir lite fest eller kampanjande efter det.
Okej,kanske inte den bästa bilden,men jag tog den mest för att jag gillar mina läppar på den,hihi(a)

Sweet Victory.

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-16 » 23:31:50
Kom nyss hem från en pizza/kolla på debattkväll med my homeboyz and girlz.Det var faktiskt müsigt som attan.
Vad man än har för politisk åsikt måste man säga att Freddan strulade till det för sig när han använde ett säsongsnitt på arbetslösheten istället för "det riktiga".Ajaj.Annars var det mest pajkastning.De hackar på varandra och pratar i mun.Lite vasst tycker jag det ska vara så att det blir spänning i det hela,men come on,jag vill gärna kunna höra vad alla säger.
Innan min kväll bestod av politiksnack var det mest svettigt.Gick på något som hetter SpinActivio.Då har man pulsklockor och så ska man cykla upp till en viss nivå hela tiden.Man jagar sin egen puls kan man säga.Puuuh.Jag har gått i spinning och i detta (fast i halvtimmespass) förr,men fan,jag trodde på riktigt att jag skulle kolavippa när det gått en halvtimme och en halva var kvar.Ysch.
Klippte som sagt lugg idag,slänger nog in en bild sen.Jag har kollat mig i speglen sjuukt mycket,och hajat till lite varje gång.Är detta jag?  Men det är ganska coolt tycker jag.
Annars är livet fint.Har några fullspäckade dagar framför mig,och de består inte endast av plugg,mest roliga saker!
Sjukt nice.

Something golden.

Kommentarer - 5 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-16 » 08:08:55
Gutenmorgen mein schöne kartoffel!
Eller något.Tyska är inte min starka sida.
Idag ska jag klippa lugg! Gud,jag är så nervös och glad!
Jag lyckades övertala pappa att betala så vad har jag att förlora egentligen?

Idag ska vi ha något som kallas framtidsresan.De är tydligen från skogsindustrin.Men liksom hallå,vaddå fel riktad information?
Alla på min skola är samhällsvetare och humanister,det känns som att skogsarbete är inte vår grej.
Men man vet aldrig,det kanske blir mitt nya livsmål.Skit i mina journalistdrömmar,det är skogshuggare jag ska bli! Eller?
Jag får återkomma i denna frågan i eftermiddag
Det känns som att jag bara ordbajasar idag.Fan.
blöbläbli.
Jag har kommit på en sak,många bra låtar handlar om lycklig eller olycklig kärlek.Men hallå,liiite mer finns det väl ändå att skriva om.
Kanske är det jag som blivit en cynisk bitch ,vad vet jag.
Jag ville lägga upp en såndär dagens outfit,men jag kände mig fruktansvärt ostig.Jag har inget problem med att andra gör det,men när det kommer till mig själv,mjaa.

Idag  känner jag mig som en Italiano donna och lyssnar på Crookers electromusic.En snubbe som jag lärde känna på  emmabodafestivalen i år tog med mig till deras konsert och jag bara,wooow,och dansade hela konserten.Det var AWESOME!
Så,här kommer mina två favoritlåtar med dem då:Crookers – Knobbers & Crookers – Cooler Couleur (Asså jag vet,jag har länkat till denna låten minst två gånger,men de är så bra så måste alla få höra dem.)

Blå himmel och blommor på balkongen mittemot.

Kommentarer - 6 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-15 » 17:37:49

Akutdricker te innan jag ska ta en cykelnad(promenad plus cykel,duuh?) till kulturskolan där min teaterådra ska få utlopp.
På tal om teater kollade vi på en pjäs i skolan idag.Frossa hette den och handlade om klimatförändringar.Alla tröttnade men give peace a chance tänkte jag.Framtills tjejen i pjäsen började "spy".Come on,lite bättre sätt att uttrycka hennes rädsla för jordens undergång finns det faktiskt.
Men så är det.Efter skolan satte jag på låten Riverside,(ni vet,den där riverside motherfucker dududududududu and so on) och cyklade bort till gymmet för lite träning.Gud vad mycket bättre jag mår nu!

Babyshambles.

Kommentarer - 4 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-15 » 10:31:17
Sitter här i min mysiga outfit,sammetstights och en stoor tjocktröja.Vi ska kolla på teater och sedan skriva en uppsats om den så då ska vi vara i en massa kalla aulor så jag var lite smart.
Annars är det okej.Igår hade jag en liten deppdag,men nu är den över thank god.Kan det har något att göra med att jag ska till Budapest en sväng i höst? Eller för att jag ska träna och spela teater ikväll? Vem vet.
Idag är jag lite kär i Pete Dorthey.Säga vad man vill om hans knarkande,men sjunga är hans grej.
Sen att jag gillar han stil,med skjorta,hatt,hängslen och en cigg i hand,lite bad boy,det är en annan sak.



Lyssna på Babyshambles – Fuck Forever & The Libertines – Music When The Lights Go Out
Om du inte har fattat grejen med snubben.

A cheap sheep.

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-15 » 00:07:05
Ligger i min sängen och börjar känna att  John Blund kommer smygande.
Det var som sagt skola idag.Efter det var jag lite halvkrasslig så jag vilade och hade gaalet dåligt samvete för att jag inte gick och tränade.Jag lyckades iallafall masa mig upp för att bege sig till det partiet som jag är ganska aktiv i.Vi knackade dörr och delade ut broschyrer.Det är sjukt kul när man får bra respons!
De flesta håller iallafall god min,men en och annan utskällning har man ju fått.
När jag kom hem drack jag te,har blivit tre-fyra koppar idag.Gud,jag älskar te!Nyttigt och gott.Just nu har jag snöat in på Twings Cinnamon,Apple & raisins.Galet gott!
Några andra favoriter är vaniljte och en hederlig kopp earl grey eller citronte är precis vad man behöver ibland.
Nu ska jag läsa ett par sidor i den bok jag läser för tillfället,"The bad mothers handbook",so far so good.
Pussisar!♦♣♥(förlåt var tvungen att göra lite onödiga figurer,bara för att jag kan! :)

I need some fine wine and you need to be nicer.

Kommentarer - 9 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-14 » 09:00:03
Godmorgon.
Igårkväll kunde jag verkligen inte sova.Jag låg och vände och vred mig och tänkte på massa saker som gör mig rädd,som att aldrig hitta kärlek.Att någon ska dö.Att vara ensam.Att inte nå mina mål.
Fan alltså.
Idag börjar jag 9.35 vilket är ganska nice måste jag säga.Jag ska ha geografi med ettor,franska,håltimme/lunchrast och historia.Vi ska egentligen sluta vid fyra men då svenskan är inställd blir det klockan två.Wuhu!
Annars ikvälll ska jag masa mig ut till gymmet och röra på döfläsket.

Idag lyssnar jag på The Cardigans – I Need Some Fine Wine And You, You Need To Be Nicer.Lite så jag känner mig idag.Kaxig men sentimental typ.

Du får något så mycket bättre,du får hela jävla jag.

Kommentarer - 8 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-13 » 16:21:42

Vaknade till från en powernap för inte så länge sen,hih.Slutade vid halv tolv idag.Eller slutade och slutade,vi fick hemuppgifter,fast det vet ju alla hur det blir med det.Man kanske börjar men gör det inte färdigt förrens i sista sekunden typ.
Jag bestämde mig iallafall för att överraska mina päron och syster ikväll med en ccheesecake.Första gången jag gör det själv,men det verkar ha gått ganska bra.Puuh.
Nu kollar jag på that 70s show.Det brukar bli så när jag kommer hem från skolan.Det är jäkligt nice tycker jag.
Blabla,vad jag ordbajsar.


Håll tummarna för att den smakar bra!

I went with nothing but the thought you might be there too.

Kommentarer - 5 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-13 » 10:10:45
Det är måndag och jag har en skön sovmorgon,börjar 10.40.
Gud,igår var jag så där extremt sugen på att färga håret men då jag inte är bra på att göra det själv behövde jag hjälp.Jag tror jag tjatade i en timme innan min pappa gav med sig.Det såg så rligt ut,min pappa är en riktig karlakarl och sen står han och färgar hår.Det var skumt.
Han var dock oväntat bra,jag tror han har en ny karriär.Jag färgade från typ guldfärgat till kastanjebrunt,jag blev sjukt nöjd! Ska nog lägga in lite bilder närt jag klippt lugg med som jag ska göra någon gång i veckan.

Annars står svenska,franska och engelska på schemat.Får se till att överleva.Ikväll ska min systerdotter som är två år och helt underbar komma på besök.Det blir myys.
Aaah,gud vad jag är tråkig.Det beror nog på den tidiga morgonen och det dåliga vädret.
Dagen till ära lyssnar jag därför på dessa två herrarna,Johnny Cash – Hurt & Markus Krunegård – 5:e försöket.

Pussisar!

"Jag tar en dagens tack"

Kommentarer - 9 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-12 » 16:48:16
DAGENS VILL HA: Helugg!
DAGENS KLÄDSEL:Jeans,vit t-shirt och min lila gosiga halsduk!
DAGENS FRISYR:Uppsatt i en knut.
DAGENS LÅT:The Kooks – Tick Of Time
DAGENS PLANER:Middag med familjen och hårfärgning
DAGENS SAKNAD:Kärlek.
DAGENS DUMMASTE:Min saknad.
DAGENS MISSLYCKANDE: Ehehe,mitt patetiska försök till att göra läxor? R-rryck upp dig som en karl jag känner skulle ha sagt.
DAGENS DROG:Te.
DAGENS KÖP:Hårfärg?
DAGENS GODIS:Te
DAGENS HUMÖR:Melankolisk och hoppfull.
DAGENS ROLIGASTE:Söndagar brukar inte vara roliga.De är bara söndagar.

ARRRGH!

Kommentarer - 3 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-12 » 16:08:31
Min bloggdesign vill inte försvinna! Har försökt skaffa en ny nu ett bra tag men det vill verkligen inte.Jaja.Nu kan man iallafall kommentera och kolla i arkivet..hrmpfh.

Oh-lala he was so good to me,

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-12 » 15:34:24
Jag älskarälskarälskar The Kooks skiva Konk.
Har lyssnat på den i omgångar under tre-fyra år nu.
Just har jag snöat in totalt på  The Kooks – Tick Of Time och tycker att den är det bästa jag hört någonsin.
Annars är det en vanlig söndag som för mig innebär gym,plugg,chill och att träffa mina syskon.
Ikväll ska min syster med familj komma och käka lite.Myspys.Ska tvinga henne att färga mitt hår.
Har förövrigt blivit besatt av tanken att ha helugg.Har velat ha det sen sjuan,men aldrig vågat komma till skott liksom.Nu om någon gång är en nystart välkommen.
Pussar!
"What did i do in a past life, oh to deserve this
Yeah the way I make myself
He's far too innocent to be a part of such a cruel world
And it is, and it is and it is

And so I'll go, yes I'll go, so I'll take that train and ride.
Hoping I can write her a rhyme, that might stop the tick of time
Get off this situation and feel fine,"


Cooler couleur.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-11 » 17:05:51
Igår var det IB inspark och jag tog med mina nybakta cupcakes(man måste ju fjäska lite nu när man inte går där längre) och gick dit.Det blev en fin kväll,med kärlek,förnedring,konstiga händelser,skamliga förslag och djupa samtal.Allt i en härlig blandning.
Idag blev jag uppdragen ur sängen 10.30.Då blev det en härlig frukost och till att läsa DN innan jag begav mig på en liten second handrunda med päronen.Såg mycket fint,men allt var sålt.Kom dock över två tröjor som var mycket nice.En tjocktröja i bomull och en prickig lite kortare,awesome!
Efter det kom min storebror med familj och fikade.
Nu ska jag dammsuga lite på order av modern min,men under tiden jag gör det,borde ni lyssna på Crookers – Cooler Couleur.
Peace!<3
Mina två fynd,wiie!


Picture perfect.

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-09 » 18:03:35

Slänger in några bilder.De flesta är från min underbara gymmpaupplevelse igår,annars är det mest random.

En promenad med Aynur för ett par veckor sen.


Säga vad man vill om gympa,det är iallafall en fin runda.

Heh.

Monday morning.

Oooh wait,let me just put my careface on.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-09 » 11:08:46
Lite så som jag känner just nu.
Slutade efter en liten debatt eller vad man ska kalla det med Ohly idag.Jäkligt fint.Jag gick efter det och handlade lite och vaknade nu till efter en powenap.Får väl snart ta tag i mitt liv och plugga lite.
Ska träna lite och laga mat ikväll och efter det blir det nog lite mer plugg.

Whats in it for me

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-05 » 15:02:54
Är lite trött sen igår,som förövrigt var en bra kväll med fina flickor.Vi dansade,pratade och hade det allmänt bra.
Idag känner jag mig liten och sårbar.En droppe åt fel håll kan få bägaren att tippa typ.Fan.
Trots detta försöker jag att leva.Har varit på gymmet och pluggat bort alla måsten,nu är det bara sånt som man borde plugga kvar.
Snart kommer mina päron.Vi ska till K-hamn och köpa en lekstuga till min systerdotter.Ska försöka baka lite,det brukar få mig på bättre,iallafall andra,tankar.

"Well I no longer hear the music when the lights go out,
Love goes cold in the shades of doubt
The strange fate in my mind is all too clear.
Music when the lights come on 
The boy l I thought I knew has gone,
And with him my heart had disappeared"

Patricia the stripper

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-04 » 18:49:27
Jag håller just nu på att göra mig iordning för en tjejkväll full med drinkar,skratt,dans och kanske en och annan liten tår kommer falla då vi har den lite som avskedsfest för en kompis som ska åka tillbaka till Afrika.Jävligt tråkigt.
Men tyvär är det så,folk kommer och går, men vi ska försöka träffas snart igen till trots.
För att ladda upp inför en sådanhär kväll tar jag på mig min nyinköpta hatt och lyssnar på lite fin musik såsom
Crookers – Cooler Couleur
Parken – Ser Du Stjärnan I Det Grå?
Johnny Cash – Hurt
En fin liten mix detdär.

Nothing last forever if you dont make it work.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-03 » 19:44:18
Fredag fredag,mitt hjärta sjunger om dig.
Eller inte.
Jag ligger för tillfället hemma i soffan och äter gröt samtidigt som jag kollar på Notting Hill.
En jäfel till kärleksfilm det.
Jag väntar på en av de finaste,ostigaste,smartaste repliken någonsin.
-Iam just a girl standing in front of a boy,asking him to love her.
Men annars är livet okej.Imorgon blir det nog till att hitta på något med flickorna.
Pussar.

Kunde jag vrida tiden tillbaka,då gjorde jag så mycket ogjort och än mera osagt.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Dear Diary  |  Daterat - 2010-09-01 » 10:51:29
Idag börjar jag inte förrens 12.15.Skönt med sovmorgon och att kunna ta det lite lugnt.Vi börjar med  filosofi,som är helt galet kul.Efter det har vi kulturhistoria som även det är kul.Idag ska vi kolla på den tecknade Herkulesfilm,haha.Går jag verkligen i gymnasiet? juust kiddin'

Eftermiddagen är ganska öppen för förslag,men att plugga lite på min historiauppsats är nog ett måste.
Annars känns det lite bättre än vad det gjort på länge. Trots att det sticker till i hjärtat ibland och minnen som poppar upp då och då,känns det som att jag har lärt mig att leva med det på något sätt.En positiv sak har iallafall skett.Min garderob har aldrig varit så här full,hih.Det är nästan galet hur mycket jag har shoppat under de här fyra veckorna.

"Now tell me what it is
It isn't fair 'cause
I'm wasting time
'Cause it isn't my heart
It isn’t my fault
And every situation understands, well
The anecdote
Of chasing the location to your door

'Cause I'm wasting time
Now I'm wasting money again
And all the cigarettes
That I have never smoked
And all the letters
That I have never sent"